Kesällä lapset majoittuvat veloituksetta

Suuntaa kesälomalomaselle Primehotelsin monipuolisiin hotelleihin. Kesätarjouksellamme lapset majoittuvat veloituksetta!

Kesä, hotlailu ja perheen yhteinen aika – kuulostaa kivalta, eikö vaan? Meistä perheen pienimmille kuuluu suurin huomio ja uskomme, että hotlailuloma on parhaimmillaan, kun lapset viihtyvät. Tällä huikealla kesätarjouksellamme 12 -vuotiaat ja sitä nuoremmat lapset majoittuvat kesän perhelomalla veloituksetta Primehotelsin hotelleissa.

Ainutlaatuisista kohteistamme löytyy tekemistä perheen pienimmille ja suuremmillekin. Haluamme tarjota lapsiperheille unohtumattoman loman täynnä hauskuutta! Kesälomalomanen odottaa!

Varausaika: 13.5.-11.8.2024.
Majoitusaika: 1.6.-11.8.2024.

LISÄETU LAPSILLE HOTEL MESTARISSA
Kesän ajan Mestarissa majoittuvat perheen 12-vuotiaat ja sitä nuoremmat mestarit syövät ilmaiseksi, aikuisen tilatessa ravintolastamme pääruoan. Tämä tarjous on voimassa 1.6.-11.8. Katso lisää Mestarin omilta kampanjasivuilta.

Varauksen voit tehdä haluamaasi hotelliin kätevästi alla olevien linkkien kautta. Hinnat ovat voimassa saatavuuden mukaan. Huomioithan, että tarjous koskee vain uusia varauksia ja tarjoushintaisia huoneita saatavissa rajoitettu määrä.

Huone maksetaan tavallisesti hotellissa paikan päällä, hotelliin saapumisen yhteydessä.
Pidämme huoneen varattuna saapumispäivänä klo 18  saakka. Myöhäisen saapumisen varalta (klo 18 jälkeen) voit taata varauksesi ennakkomaksulla tai luottokorttivaltuutuksella. Otathan asian tiimoilta yhteyttä hotellin vastaanottoon.

Peruutuskäytäntö:
Varausta voi muuttaa tai sen voi peruuttaa saapumispäivänä klo 18 mennessä (paikallista aikaa).