Joulun taikaa Primehotelsilla

Vietä tänä vuonna rentouttava joulu hotellissa!

”Se alkaa taas suursiivouksella ja jouluruokien suunnittelulla. Onko enolle gluteeniton limppu hankittu ja mites ne vegaaniset joulupöydän tarjottavat? Täydellinen joulukuusi on vielä hankkimatta ja joulupukki varaamatta. Oliko ne hopeat kiillotettu ja oliko niitä pyhälautasia jälleen pariton määrä, kun uusiakaan ei ole muistanut hankkia? Ja ai niin, pitäisikö ne jouluverhot vaihtaa ettei tule sanomista?”, sanoi jouluun valmistautuja joka vuosi.

Kuulostaako etäisesti tutulta? Mitäpä, jos tänä vuonna kaikki olisi toisin? Vietä joulu hotellissa, jossa suursiivous on hoidettu puolestasi, joulupukin ammattitaito testattu ja hyväksi havaittu, ja uskallamme vieläpä sanoa, että joulukuusi on viimeisen päälle valittu eikä muuten varisuta sinun olohuoneesi lattialle. Joulupöydän antimet on valittu tarkkaan ja harkiten, sekä valmistettu ammattitaidolla ja rakkaudella.

Meillä vietät joulunajan rentoutuen ystävien ja perheesi kanssa, ilman ylimääräistä stressiä. Me varmistamme, että joulupöydästä löytyy jokaiselle jotakin ja joulutunnelma on viritettynä koko vierailusi ajan. Tervetuloa joulu 2023!