Primehotels tarjoaa luovia ratkaisuja & innovatiivisia tiloja

 

Kun sinulla on kovat tavoitteet, meillä on luovat ratkaisut ja innovatiiviset tilat

 

 

 

SEASONS – energisoidu luonnon keskellä

Kierrä kaikki vuodenajat Hotel Sveitsin Seasonsissa. Sesongit heräävät henkiin viihtyisissä tiloissamme.
Meillä kokoukset ovat kokonaisvaltaisia kokemuksia, mutta Seasons nostaa elämykset omaan luokkaansa. Seasons tilat on suunniteltu inspiroimaan, haastamaan perinteistä kokous­ muotoa sekä antamaan luoville ratkaisuille enemmän tilaa

 

 

 

 

 

VERSTAS – vaikutu luovista yllätyksistä

Hotel Mestarin lifestyle kokous- ja tapahtumapalvelu Verstas varmistaa, että tapahtumasi tuntuu omalta ja vastaa tavoitteisiin. Pelillisen rennot workshop-tilat herättelevät luovuutta ja muunneltavat kabinettitilat tarjoavat keskustelurauhaa. Vai pääsetkö tavoitteeseesi saunaillalla, peliturnauksella tai joogatunnilla?

 

 

 

 

 

 

RANTASAUNA – inspiroidu meren äärellä

Suomalaiset ovat saunomisen huippuosaajia, ja rantasaunojen ehdoton huippu löytyy Hotel Rantapuistosta. On kohtaamisia, ja sitten on Rantasaunan kohtaamisia:
sijainti upeissa maisemissa meren rannassa, omalla paljulla, tunnelmallisella takkahuoneella, loistavilla löylyillä sekä mahdollisuudella pulahtaa laiturilta mereen. Erinomainen valinta esimerkiksi rennon tiimi- tai strategiapäivän lokaatioksi.

 

 

 

Kaikissa tilaisuuksiin ja ryhmävarauksiin liittyvissä kysymyksissä auttaa Primehotelsin myyntipalvelu arkisin klo 8.30–17.30.
+358 (0)293 200 200
sales@primehotels.fi

 

Varaa tila tästä »