Primehotels Oy myy Hotel AX:n liiketoiminnan osana uutta strategiaansa

Keväällä 2020 alkaneella koronapandemialla ja sittemmin Ukrainan sodalla on ollut laaja-alaisia vaikutuksia koko majoitus- ja ravintola-alan kannattavuuteen ja kasvumahdollisuuksiin. Vaikutukset näkyvät myös vahvasti Helsingin hotellimarkkinassa, joka on muuttunut merkittävästi eikä ole vieläkään palautunut korona-aikaa edeltävälle tasolle.

Primehotels vahvistaa toimintaansa ja mukauttaa strategiaansa vallitsevaan korona-ajan jälkeiseen markkinatilanteeseen. Osana uuden strategiansa toteuttamista Primehotels on solminut liiketoimintakaupan, jonka myötä Hotel AX siirtyy osaksi Strawberry-yhtiöitä. Tässä yhteydessä hotellin henkilökunta ja työsuhteet siirtyvät uudelle työnantajalle, osaksi Strawberryn henkilöstöä. Yhteistyössä nykytaiteilijoiden kanssa toteutettu Hotel AX avasi ovensa Jätkäsaaressa toukokuussa 2022 ja alusta saakka hotelli on ollut arvostettu lisä Helsingin hotellitarjontaan ja tärkeässä osassa uuden ja eloisan Jätkäsaaren alueen kehitystä. Tästä kertoo muun muassa Hotel AX:n äskettäin saama Finland’s Leading Design Hotel -palkinto World Travel Awards -kilpailussa.

Liiketoiminnan positiivinen kehitys on näkynyt erityisesti tapahtuma ja vapaa-ajan segmenteissä ja kuluttajien kiinnostuksesta yksilöllistä matkailua ja uniikkeja hotellikonsepteja kohtaan on tullut trendi, jolle ei näy loppua. Tästä kertoo Hotel AX:n saaman tunnustuksen lisäksi Hotel Sveitsin palkitseminen jo neljättä kertaa Suomen parhaana lomakeskuksena World Travel Awards -kilpailun Finland’s Leading Resort -sarjassa.

Jatkossa Primehotels tuleekin panostamaan erityisesti asiakkaidensa kokemukseen ja uniikeista hotelleista koostuvan portfolionsa liiketoimintojen vahvistamiseen sekä kannattavuuteen Helsingissä, Hyvinkäällä, Savonlinnassa ja Varkaudessa.

 

Lisätiedot:

Tomi Peitsalo, toimitusjohtaja, Primehotels Oy
tomi.peitsalo@primehotels.fi, 050 609 31