Primehotels Oy muuttaa strategiaansa vallitsevassa markkinatilanteessa

Keväällä 2020 alkaneella koronapandemialla ja sittemmin Ukrainan sodalla on ollut laaja-alaisia vaikutuksia koko majoitus- ja ravintola-alan kannattavuuteen ja kasvumahdollisuuksiin. Vaikutukset näkyvät myös vahvasti Helsingin hotellimarkkinassa, joka on muuttunut merkittävästi eikä ole vieläkään palautunut korona-aikaa edeltävälle tasolle.

Primehotels mukauttaa toimintaansa markkinatilanteeseen ja panostaa jatkossa olemassa olevien liiketoimintojensa vahvistamiseen ja kannattavuuteen. Positiivista liiketoiminnan kehitystä on ollut erityisesti nähtävissä tilaisuuksien ja tapahtumien osalta sekä vapaa-ajan segmentissä, josta kertoo muun muassa Hotel AX:n saama tunnustus World Travel Awards -kilpailussa Suomen parhaana designhotellina ja Hotel Sveitsin valinta jälleen Suomen parhaaksi lomakeskukseksi.

Osana strategiansa toteuttamista Primehotels luopuu Grand Hansa Hotel Hyatt -hankkeesta. Grand Hansa Hotel -hanke käynnistyi 2019 jolloin kiinteistön omistaja valitsi Primehotelsin operaattorin rooliin. Sopimus on purettu yhteisymmärryksessä osapuolten kesken.

Uuden strategiansa myötä Primehotels keskittyy orgaaniseen kasvuun ja markkinatilanteen luomien olosuhteiden kannalta kannattavaan liiketoimintaan uniikkien hotellien portfolionsa kautta Helsingissä, Hyvinkäällä, Savonlinnassa ja Varkaudessa.

 

Lisätiedot:

Tomi Peitsalo, toimitusjohtaja, Primehotels Oy
tomi.peitsalo@primehotels.fi, 050 609 31

 

Primehotels Oy on yksityinen suomalainen yritys, jonka hotelliperheeseen kuuluu premium-hotelleja useissa kohteissa ympäri Suomen. Primehotels Oy on ketju hotelleja, jossa jokainen hotellimme on itsenäinen, persoonallinen, laadukas ja uniikki yksikkönsä – niin puitteiltaan kuin palveluiltaan. Hotellejamme yhdistää aito intohimo vieraanvaraiseen palveluun.