Uusi hotellinjohtaja Hotel Sveitsiin

Lehtojoki voitokkaan Hotel Sveitsin johtoon

 

Suomen parhaaksi lomakeskukseksi World Travel Awardseissa jo neljättä kertaa valitun Hotel Sveitsin hotellinjohtajaksi on nimitetty Tuija Lehtojoki.

Lehtojoki on ollut rakentamassa Hyvinkäällä sijaitsevan Hotel Sveitsin menestystarinaa hotellin avautumisesta, vuodesta 2017 lähtien. Tuijalla on monipuolinen kokemus majoitus- ja ravitsemusalan tehtävistä ja urapolullaan Sveitsissä hän on ehtinyt toimia sekä operatiivisen päällikön, vastaanoton palvelupäällikön että asiakkuuspäällikön rooleissa ennen nimitystään tämän Primehotelsin operoiman hotelliyksikön johtoon. Tehtävässään Lehtojoen vastuulla on niin operatiivinen johtaminen kuin liiketoiminnan kehittäminen.

Lehtojoki kertoo että Hotel Sveitsin kaltaisen resortin menestys koostuu useista elementeistä ja eri osastojen sekä toimijoiden saumattomasta yhteistyöstä. Hotellimajoituksen lisäksi Sveitsin kokous- ja tapahtumatilat tarjoavat tyylikkään kokonaisuuden henkilökohtaisiin juhlahetkiin, loistavat puitteet yritystilaisuuksien järjestämiseen, viihdekeskuksen palveluiden ja luonnonpuiston aktiviteettien vastatessa vapaa-ajan matkustajan tarpeisiin. Ravintolamaailma puolestaan houkuttelee niin hotellivieraita kuin lähialueen asukkaita monipuolisella tarjonnallaan.

”Olen innoissani päästessäni luotsaamaan Hotel Sveitsiä ja kehittämään koko alueen toimintaa Etelä-Suomen kiinnostavimpana matkailukohteena. Haasteet ovat värittäneet matkailualan liiketoimintaa viime vuosina, mutta tunnetusti kaikki asiat ovat vaikeita ennen kuin ne ovat helppoja, ja uskon vahvasti Sveitsin menestykseen myös tulevaisuudessa. On hienoa nähdä kuinka hotellin upeat puitteet ja monipuoliset aktiviteettimahdollisuudet yhdessä loistavan henkilökuntamme kanssa hurmaavat vieraamme ja saavat palaamaan Sveitsiin kerta toisensa jälkeen.”, Lehtojoki iloitsee.