Oma vankilahotelli yhdeksi yöksi – Hotel Katajanokka yksityiseen käyttöön

Vuorokausi Linnanherrana – koko hotelli vain sinulle

Varaa koko Hotel Katajanokka itsellesi – yhden illan ajaksi! Nyt sinulla on uniikki tilaisuus järjestää juhlat, jollaisia ei varmasti ole ennen järjestetty, ainutlaatuisissa ja historiallisissa puitteissa Hotel Katajanokalla. Nyt voit keskittyä olennaiseen eli juhlimiseen, sillä meiltä saat kirjaimellisesti avaimet käteen. Upeat juhla- ja kokoustilat suurta juhlasalia sekä ravintolaa myöten ovat käytettävissäsi, kuten myös ylelliset hotellihuoneemme.

 

Kaikki hotellihuoneemme, upeat juhla- ja kokoustilat sekä näyttävä juhlasali ja ravintola Linnankellari ovat vain sinun ja seurueesi käytössäsi yhden illan ajan. Historiallisen rakennuksen henkilöstömme conciergestä lähtien ovat paikalla vain sinua ja vieraitasi varten.

 

Järjestä ensiluokkaiset juhlat ja varaa koko vankilahotelli yhdeksi yöksi

Vieraasi voivat nauttia illallisen makunautinnot pöytiin tarjoiltuina tai buffetista. Räätälöimme menun sinun toiveidesi pohjalta ja teemme mielellämme ehdotuksen illan makuelämyksistä.

 

Hotel Katajanokka
alk. 50 000,00 € tai alk. 490 € / henk. minimi 100 henkilöä.

sisältäen jopa
• 106 hotellihuonetta, joihin majoitat mukavasti kaikki vieraasi
• 130 henkilön upea juhlasali Kirkko
• 5 kokous- ja juhlakabinettia 2-24 henkilölle
• ravintola Linnankellari
• sauna, kuntosali, eristysselli
• ammattitaitoinen henkilökuntamme loihtimassa juhlistasi ainutlaatuiset

Suunnittelemme kanssasi elämyksellisen kokonaisuuden vastaamaan kaikkia juhliesi ja vieraidesi tarpeita aina menusta ohjelmaan ja mukavuuksiin. Tapahtumakumppaniemme avulla autamme mahdollistamaan sinun näköisesi tilaisuuden alusta loppuun asti, lähtien elämyksistä lautasella sykähdyttäviin ohjelmanumeroihin kuin häikäiseviin somistuksiin.

Telkeäisimmekö siis muut muurien ulkopuolelle ja varaisimme Hotel Katajanokan vain sinun käyttöösi yhden illan ajaksi?

 

Hotel Katajanokka
Hotel Katajanokka on vuokrattavissa yksityiskäyttöön saatavuuden mukaan. Kysy saatavuutta ja järjestä taatusti uniikki ja unohtumaton tilaisuus!

Tiina Ruuska, General Manager
tiina.ruuska@hotelkatajanokka.fi